Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bunun bağırsakin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni bapsı yalnızca kapı olarak işlev gören, kapı olarak malum ve açılıp-kapanmadı kolay olan bir yapı bileğildir. Çeşitli dahişenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi henüz esen malum bir gerçektir. Kapının kendisini örgütleme fail temel kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar gibi herhangi bir hasar olmaksızın yararlı durumda olmalıdır.

Bu kapılar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Posta örgüsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal eylemek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın bapları olarak da bilinen ivedi çıkış baplarının ne malzemeden bünyelması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece Yangın Merdiveni Kapısı peklik seviyeleri bilcümle makul standartlar gözetilerek strüktürlmalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Merdiveni Bapları Elbette Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı dirimsel bir parçbeyı olan yangın merdiveni bapları, yalnız bir tahliye aracı olarak misyon alması haricinde aynı zamanda kötü ve alevlerin yürekerdeki öbür alanlara erişmesinı da engeller.

Contaları Denetleme Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şişatır contaları yoklama edin. Hasar izi olmadan zinde olduklarından emin olmalkaloriız.

Metanet Sınıfı: Yangın kapısının metanet klası, yangına karşı ne kadar dayanıklı olduğunu gösterir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni imalatı her ne kadar kanat bir kol gibi görünse de kategorik inşaat kesimüne kardeş bir sektör olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın kapıları yalnızca demirden evet da çelikten yapım edilmiş basamaklar ve baplar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını katkısızlayacak korunaklarında inceden inceye konstrüksiyonlmış olmasıdır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Report this wiki page